Joulutunnelmaiset terveiset Fiskarsista!

Publicerad 17.11.2014 kl. 11:13

Museolla hääräillään nyt jouluisissa tunnelmissa sillä tämän vuoden joulunäyttely avautuu ensimmäisenä adventtiviikonloppuna. Kiirettä pitää sillä viikot juoksevat nopeasti mutta innostuneina olemme järjestämässä kivoja työpajoja joulutapahtumaa varten. Uusi amanuenssinsijainenkin on päässyt heti puuhastelemaan lempijuhlansa parissa.

Museolla voi ihailla vanhoja koristeita ja saada kuvan 1900-luvun alun jouluvalmisteluista osallistumalla työpajoihin ja tutustumalla museon näyttelyyn. Nyt kuitenkin kello käy ja työt kutsuvat! Tervetuloa katsomaan Hammarbackenin Joulua 29.11.2014 klo 11-16.00 Fiskarsin museossa.

Amanuenssinsijainen

Mysiga julhälsningar från Fiskars!

På museet har vi som bäst full fart med julförberedelser, eftersom årets julutställning öppnas första adventsveckolsutet. Veckorna rullar på och vi har bråttom men det är ändå inspirerande att planera roliga verkstäder inför julevenemanget. Den nya amanuensvikarien glädjas dessutom av att direkt få ägna sig åt sin favorit högtid.

På museet kan man beundra äldre tiders julpynt och få en bild av hur julen förbereddes vid sekelskiftet 1900 genom att delta i verkstäder och bekanta sig med julutställningen. Men klockan går och arbetet låter sig inte vänta! Välkommen att ta del av Jul på Hammarbacken lördagen 29.11.2014 kl. 11-16 på Fiskars museum.

Amanuensvikarien